Somrigt festfin …

DSC_0745 (2)var dresskoden på en bröllopsfest jag och min man blev inbjudna till nu i sommar. När jag såg det här vallmotyget kändes det bara så rätt. Visst är det både somrigt och festfint?! Modellen är Seersucker Sundress ur ”Gertie´s new book for better sewing”. Jag har sytt den en gång förut, men då med rynkad kjol. Då tänkte jag att jag kanske skulle gjort livet kortare. Det hade jag glömt bort nu, men känner mig helt tillfreds med längden både på livet och kjolen. Eftersom jag sytt en liknande förut gick det ganska lätt att sy den här. Det stora kruxet var egentligen om jag skulle kunna använda de röda skorna till klänningen på bröllopsfesten. Tidigare i sommar tappade jag en gjutjärnsstekpanna på stortån och var rädd att tappa nageln så att jag skulle bli tvungen att ha mina röda gympaskor eller något tålöst alternativ. Men nageln satt kvar tills vi skulle på fest. Bilden är tagen strax innan vi åkte iväg till festen.

IMG_5900 Idag är sista dagen i tävlingen där du kan vinna fina stickböcker. Var med du också – chansen att vinna är stor. Det är inte så många som skickat in rätt svar …

2 reaktioner på ”Somrigt festfin …

    • Vad roligt att du tycker om min klänning. Jag ritade av mönstret från Gertie’s New book for better sewing och följde instruktionerna i boken (engelska), har tyvärr inget på svenska. Svenska mönster har fina klänningsmönster, men inte just den här modellen. Lycka till med klänningssömnaden! Vänliga hälsningar Ewa

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s