Och vinnare är …

Tävlingen där man kunde vinna stickböcker är avgjord, och jag måste säga att det blev något av en antiklimax för endast en av de fem (!) deltagande hade skickat in helt rätt svar:

  1. Mitt första blogginlägg i år (1 januari) handlade om en stickad Mineon.
  2. Garnerna jag använt i min Damejakka Loppa är växtfärgat Brage-garn och Rauma Finullsgarn.
  3. I juli hittade jag ärmarna till en klänning jag sytt ifjol. DÅ tyckte jag ärmlöst var en bra idé, NU beslöt jag att sy fast ärmarna. Den svenska sommaren är oberäknelig ;).

Jag behövde således inte använda svaren på utslagsfrågan, men särskilt ett av svaren gjorde mig väldigt glad. Det var Eva Rothen som föreslog att jag skulle sy en julklappssäck av tyget. Jag har en julklappssäck som min mormor broderat. Nu kan jag alltså sy en julklappssäck som min mans mormor vävt tyget till. Kanske något att ge till våra två döttrar i framtiden? Det kommer ett virkat måttband som tack för idén!

Vinnare är:

Pia Nyberg med bloggen lopplisa. Titta gärna in på hennes blogg – massor av roliga idéer!

Grattis Pia!

 

En reaktion på ”Och vinnare är …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s