Nåldyna av barnsko

IMG_4780Idén till de här nåldynorna fick jag när jag tittade på en mönsterkonstruktionskurs på DVD. Tanken är lika enkel som genialisk. En barnsko är ju gjord för att stå stadigt precis som en nåldyna ska göra. Jag har bara fyllt den med fågelsand i plastpåse och gamla udda sockar som jag stoppat ner i skon och snört åt. De blev så pass tunga att jag kan använda dem som tyngder vid mönsteravritning också :).

IMG_4777

DVD:n följde med boken på bilden  (julklapp från dotterns sambo). Både boken och DVD:n  lär ut hur man gör sina egna klädmönster genom att drapera tyg på provdocka och är mycket pedagogiskt upplagda.

 

2 reaktioner på ”Nåldyna av barnsko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s