Enkel förändring

Den här klänningen sydde jag för ett par år sedan:

image

Jag har använt den en del, men mest hemma för den har känts lite väl mycket ”mysdress” om du förstår vad jag menar.  Nyligen köpte jag en klänning, också den i velour, men mer figursydd. När jag tittade inuti såg jag att figuranpassningen var genialiskt enkelt gjord. Jag tog helt enkelt efter metoden:

IMG_4655

IMG_4656

Så här blev det:

IMG_4664

Jag gjorde motsvarande förändring i ryggen:

Lite nättare, lite mer klänning och mindre hemmadress …

Undrar du vart kragen tog vägen? Den är lös – sydd som ett rör som man trär över huvudet när man känner för polokrage.

 

 

8 reaktioner på ”Enkel förändring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s