Textila selfies

Det var ett tag sedan jag hörde av mig här. Dels för att jag mest virkat mormorsrutor vilket kanske inte är så intressant att läsa om i hur många inlägg som helst, dels för att min far blev sjuk under en resa i Spanien så jag och min syster reste ner till honom och mor för att vara till lite hjälp. Nu är vi alla hemma igen och idag har jag och Uffe åkt runt på Konstliv. Det är en konstrunda i Halland som går av stapeln vid Kristi Himmelsfärdshelgen varje år. I år var det 20-årsjublieum. Det finns både regionala och lokala samlingsutställningar och vi brukar börja med ett besök på den regionala utställningen på Mjellby Konstmuseum utanför Halmstad. Där väljer vi sedan ut vilka konstnärer vi vill besöka. När vi såg den här textila skulpturen som jag har för mig heter Kommunstyrelsen, bestämde vi oss för en favorit i repris –

wpid-dsc_0170.jpg

ett besök hos Ann-Lis Krüger som är en mästare på att teckna textila bilder med symaskin. Se här hennes textila selfies:

wpid-dsc_0179.jpg

wpid-dsc_0180.jpg

Läs mer om Ann-Lis Krüger här.

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Textila selfies

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s