Dubbel-UFO

IMG_2550

UFO kan ju både stå för Unidentified Flying Object och UnFinished Object. Det här ser ut som båda – alltså ett dubbel-UFO.

Det är tänkt att bli en kofta, men ibland tvivlar jag. Igår till exempel, upptäckte jag att jag stickat ena framstycket i nacken! Och så har jag haft svårt att förstå beskrivningen – så när framstycket väl kom på rätt plats blev det ändå inte bra. Bilden i beskrivningen ger ingen vägledning. Den är svart-vit och ganska mörk. Men skam den som ger sig. Jag har gjort upprepade upprepningar så nu tror jag att framstycket både sitter på rätt plats och har rätt form. Hade tänkt ge mig på ärmarna ikväll. I morse såg jag att jag trots mitt jättelager av stickor inte hade några 5,5 mm:s rundstickor vilket behövs till ärmarna. Men när vi var och handlade mat upptäckte jag att de hade både 5,5 mm:s utbytbara stickor och kabel i rätt läng på ICA Maxi så nu SKA koftjäkeln bli klar! (Snart … 😉 )

2 reaktioner på ”Dubbel-UFO

  1. Stackars Ewa! Ska du nu ha bekymmer och bryderi även på fritiden, men som sagt, skam den som ger sig! Detta gäller även morsans broderibryderi……Har kommit på, att det är allra bäst, att sitta vid köksbordet. Bra ljus, bra höjd, och så kan jag ha allt på köksbordet ,både garner och beskrivning
    KeA

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s