Börja om från början …

Så här ser det ut hemma hos mig denna söndagmorgon: jag har varit lite tveksam till om jag valt rätt storlek på tröjan till My och NU kom jag på den eminenta idén att mäta min kofta som är stickad i nästan samma garn (samma grovlek, kvalité men annat namn) och med ungefär samma maskantal för att se hur stor tröjan kommer att bli efter tvätt. Det är bara att inse – den kommer att bli för stor så därför kan du se en nystartade Fern and feather nere till höger i bild.

Oket är ju extra roligt att sticka, stickningen kommer att vara extra länge och solen skiner så … allways look on the bright side of life …

En reaktion på ”Börja om från början …

  1. Jag har två fina halvstickade vantar med snyggt mönster som nu väntar på att repas upp, de blev så små fast jag tog större stickor. Irriterande och det var första gången jag började sticka på båda på en gång. 🌷🐄🐓🌷

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s