Ännu mera hål …

Idag var det hål igen – på mina strumpbyxor den här gången. De är tjocka, varma och goa så jag vill kunna använda dem ett tag till. Så det blev till att leta fram stoppsvamp och passande tråd. Det är ju inga silkesstrumpor jag lagat, men silkestråd var det jag hittade i hasten – fint ska det vara minsann! Kanske det inte håller så bra. Det får tiden utvisa. Men bilden blev ju i alla fall passande idag på Alla hjärtans dag :).

2 reaktioner på ”Ännu mera hål …

  1. Fin stopp! Tänker att silke är hållbart och smidigt? Jag kan stoppa strumpor och gillar det, men tänker på den oerhörda erfarenhet/kunnande av detta som tex min mamma hade som jag missade att ta del av.

    Gilla

    • Jag är lite fundersam på hur stoppen klarar maskintvätten. Vi får se. Min mormors far lär ha varit duktig på att stoppa strumpor. Det fick han lära sig i det militära.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s