Min systers mössa

Den här mössan har jag stickat till min syster, och nu har hon fått den så den är inte hemlig längre så jag kan blogga om den.

Det melerade garnet har en speciell historia. Häromåret var jag med i Från UFO till FO 2019, en grupp på nätet där man varje månad skulle tala om för de andra i gruppen vilket ofärdiga stickprojekt man tänkte göra klart den månaden. I början på nästa månad rapporterade man hur det gått, och alla som uppnått sitt mål deltog i en utlottning. Vinsten var ett paket med något stickrelaterat. När man anmälde sig till gruppen skulle man samtidigt skicka ett sådant paket till arrangörerna. Jag hade turen att vinna det här fina garnet – ett mjukt garn av merinoull och bambu. Färgerna kommer till sin rätt tillsammans med det enfärgade bruna garnet, tycker jag.

Modellen är Erika Åbergs Rost och ärg som du hittar i boken Sticka varm och mönstrat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s