Tredje gången gillt

IMG_8136

Autumn peplum spinoff med kjol Spin around. De här mönstren från Sewingheart design har väldigt många variationsmöjligheter, men jag har kört på med samma kjol och samma liv i tre klänningar på raken. Det är bara ärmlängden jag varierat. Det andra blev liksom rätt från början.

Det här är den sista klänningen jag klippte till inför sy-lanet jag var på för några veckor sedan. Jag hann inte med att sy den då, men nu är den alltså klar.

Tyget köpte jag på Sundbyberg textilcentrum i somras och jag bara älskar färgerna.

 

IMG_8127 (2)IMG_8131 (2)

2 reaktioner på ”Tredje gången gillt

  1. Väldigt fin klänning och du passar jättebra i färgerna! 🙂 Den sortens kjol är så himla bra, när man rynkar kjolen så känns det alltid så bylsigt på något sätt. Cirkel/halvcirkelkjol eller liknande sitter alltid så bra 🙂

    Gilla

    • Tack! Jag är väldigt förtjust i mörka brunlila nyanser och tycker att kombinationen med dämpad rosa som här är fin. Håller med om att rynk i midjan lät blir lite bylsigt. Det syns extra tydligt på mig som inte är så lång.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s