För frusna fötter

När Ida var hemma i julas ville hon ha hjälp med att virka innetofflor. Vi letade fram garn och virknål men hittade ingen beskrivning som passade. Det fanns dock en gammal toffla kvar som hon virkat för länge sedan som vi kunde använda som utgångspunkt. Den var virkad utan beskrivning. Denna gång skrev jag ner några hållpunkter medan Ida virkade så att hon skulle kunna virka flera (eller åtminstone en till) likadan(a). Hon hann virka en innan hon åkte hem till sig, så här blev den:

IMG_4343.JPG

 

Och här är ”beskrivningen”

Ida och Ewas virkade innetossor

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s