Vad är det här då?

IMG_3106

Jag håller på med en kofta till vinthunden Alice som är lite frusen av sig. Men jag blev inte nöjd med ökningarna mitt fram. Det behövs rejält med maskor över bröstet. En vinthund har omvända proportioner jämfört med mina: stort bystmått och smal midja. Bilden ovan visar ett av mina experiment med ökningar.

Jag hoppas att kunna återkomma ganska snart och visa det färdiga resultatet. Under tiden som jag stickat har jag försökt göra en beskrivning så att jag skulle kunna göra en till om Alice skulle vilja ha något att byta med – eller om hon äter upp eller biter sönder den här. Men så kom jag till de förbaskade ökningarna som krävde mycken möda och stort besvär för att få till  så som jag ville ha dem. Jag fick helt enkelt sluta försöka göra en riktig arbetsbeskrivning samtidigt som jag gjorde koftan. Skrivandet stoppade upp stickandet, ibland tappade jag helt tråden 😉 , glömde av hur jag tänkt fortsätta … Men några små minnesanteckningar har jag kvar som jag hoppas kunna följa om jag ska sticka flera hundkoftor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s