Skulle den här vara klar nu?

IMG_1896Ja, ska man gå efter beskrivningen är det dags för avmaskning nu och sen ska tröjan vara klar. Men det tycker inte jag. Jag är nöjd med själva ”kroppen” på tröjan. Den sitter fint. Ärmarna blev inte så orginella som jag förväntat mig. Man lägger inte märke till de flikiga nederkanterna. Nu funderar jag på hur jag ska avsluta tröjan upptill för att kompensera att ärmarna inte blev så fräcka och fräsiga. Kanske kan jag få till en snedknäppt, vid krage och då använda mina fina sillknappar, möjligen en vid polokrage.En slätstruken rundhals känns inte rätt. Det kanske finns andra lösningar som jag inte tänkt på? Ge mig förslag, tankar och idéer!

Och du, vet du att det kommer ett svenskt sömnadsprogram på TV nu i höst? Kolla här för att få veta mer.Det ser vi fram emot, eller hur?!

5 reaktioner på ”Skulle den här vara klar nu?

  1. Jag tror också att det kan bli fin med någon form av vid krage och/eller knappar, håller med om att tröjan ser lite ”enkel” ut upptill i jämförelse med nederdelen. Men ser ut att vara väldigt fin passform.

    Gilla

  2. Varför inte avsluta med en sidenlinning, blickarna dras då nedåt modellen om urringning är enkel. Annars en sned krage motsats mot nederkanten av tröjan. Sen kan du posta den söderut min favorit färg
    Kusin Kerstin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s