Vinnare

Nu är jubileumstävlingen avgjord och jag har glädjen att meddela att följande resultat:

1:a pris Emma Johansson

2:a pris Anita Persson

3:e pris Anders Jeppsson

Emma gissade att jag stickar en tehuva. Både Anita, Anders och övriga som lämnat rätt svar på frågorna gissade att stickningen ska bli en basker, så då fick jag helt enkelt lotta fram andra- och tredjeprisvinnare. Jag skrev namnen på papperslappar (två lappar för dem som länkat till min blogg) och sedan fick min man plocka ut två lappar. Namnet på första lappen blev alltså andrapristagare.

IMG_1466IMG_1467Det här var ju utslagsfrågan, och det ska – tro det eller ej – bli en kofta! Just nu tvivlar jag nästan själv, får helt enkelt lita på beskrivningen från Hedängens Ull och Garn. Jag såg modellen uppstickad i vit-grå-svarta toner i deras monter på Vävdagarna i Glimåkra häromåret och tyckte om den. Och så blev jag lite fascinerad av själva sticksättet. Det som syns på bilden är mitt bak på ryggen. Det ska bli som en stjärna som växer utåt och bildar hela ryggen. Sedan stickar man vidare på ett framstycke i taget. Men det är inte någon TV-stickning precis. Man måste vara fullt fokuserad hela tiden.

Stort grattis till vinnarna och Tack till er alla som ville vara med och fira min bloggs ettårs-jubileum genom att delta i tävlingen!

Ewa

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s