Dax igen …

för Hantverksmässa i Båstad. Den öppnade klockan 10 idag. Jag och maken var där strax efter. Jag hade siktet inställt på Therese Samuelssons monter, för jag hade sett i mässkatalogen att hon skulle ställa ut smycken som man kan hänga sina stickmarkörer på. Vi såg en hel del fint på vägen … köpte bland annat fina kort. Det är roligt att ha flera hemma att välja mellan när man kommer på att man vill skicka någon en hälsning på ”gammalt vis” med post. IMG_1666Jag hittade stickmarkörs-smyckena. Man kunde välja på olika kedjor till. Jag valde en blå aluminium. Sen var det ju så att jag inte har några bra markörer att sätta på … Jag tyckte att de Therese hade satt på som demonstrationsex. var fina och passade fint ihop med den blå kedjan och hon lät mig köpa dem. Egentligen behövde jag tre till, men det fanns inte i passande färger så det lovade Therese att skicka med posten. Mässan har öppet imorgon mellan 10 och 18 och på söndag mellan 10 och 17 om du vill njuta av fantastiskt, jurybedömt hantverk. Är du inte i närheten av Båstad i helgen kan du klicka här om du vill se mer av just ovan nämnda smycken.

Varför skulle jag ha just 10 markörer kan man undra? Jo, jag ska sticka en marinblå Keynote  som så småningom ska ersätta min älsklingskofta, och till den behövs 10 markörer. I väntan på de tre som saknas ville jag testa de jag köpte idag, så jag började på en Haruni-sjal av silkegarn som jag köpte på konsthantverksmässan ifjol.IMG_1667

 

2 reaktioner på ”Dax igen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s