Stick-café ombord?

IMG_1508Det trodde vi att det var. Jag och mina väninnor hade hört att det skulle vara stick-café på M/S Sunshine, Halmstad,  idag klockan 11. Det visade sig vara ett missförstånd, både att man öppnade klockan 11 idag  och att det skulle vara stick-café. Men vi fick komma ombord i alla fall, halade upp våra handarbeten och fick beställa fika trots att vi var tidigt ute. Vi satt inne för vädret var inte det bästa.IMG_1510Men vad gjorde det att det var tråkigt väder ute, när Helena på M/S Sunshine var så här solig och …

IMG_1511vi fick så här smarrig nougatkaka. Farligt god! Stickningen lades åt sidan som synes – kanske inte den bäst valda för ett stick-café-besök för det var en sådan där variant som man måste vara noga med att hålla reda på antalet maskor.

Jag beundrar människor som realiserar sina drömmar. Det har tagit närmare sju år att få Sunshine så här fin. Vilket slit det måste ha varit! Läste att hon (för det säger man väl om båtar?) gått både som fiskeskuta på Nordsjön och fraktat resenärer till Hallands Väderö. Läs gärna mer om M/S Sunshine här.

 

2 reaktioner på ”Stick-café ombord?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s