Dålig planering!

Maken och jag har varit ute på vift. Vi har åkt buss till Italien. Dit är det ju ganska långt, så jag tänkte sticka lite på mitt nya projekt på vägen. Men när jag stickat en bit fick jag en obehaglig känsla av att allt inte var som det skulle. Mycket riktigt – vid närmare granskning såg jag att koftan såg ut att bli  ungefär 30 cm för stor i omkrets! Historien upprepar sig – skulle kunnat vara ett skämt i sticksammanhang,  men jag tycker inte själv att det var roligt. Det var ju inte så länge sedan jag var med om något liknande.Jag hade inte varit förutseende nog att ta med stickor i andra storlekar så det enda jag kunde göra var att göra att räkna om antalet maskor flera gånger och konstatera att det i alla fall inte var fel antal maskor. Nu är jag hemma igen och får väl göra att sånt där tradigt stickfasthetsprov med tunnare stickor – som jag så klart skulle ha gjort från början. IMG_1265Men vad spelade en dåligt planerad stickning för roll när man väl var framme och kunde njuta av sådana här vackra vyer – utsikt från Monte Baldo vid Gardasjön i norra Italien.

4 reaktioner på ”Dålig planering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s