På Halmstads Stadsbibliotek

Halmstads Stadsbibliotek

Målad av Frederik L. Hesseldahl

Målad av Frederik L. Hesseldahl

Först såg jag utställningen Graffiti. Fyra av de konstnärer som medverkat i utsmyckningen av Söndrumsskolan ställde ut i Halmstad Konsthall som inryms i biblioteksbyggnaden. Jag fastnade för denna målning – GMO Ralph som väcker frågor kring genmodifierade organismer.  Kan inte förklara varför den fascinerade mig så, kanske för att jag har två lejonkaniner själv ;).

Sedan deltog jag i stickcafe’et. Det var varmt och gott i solskenet så många valde att sitta utomhus och sticka och fika. Väldigt trevligt var det. Alla som var där delade med sig av sina erfarenheter. Någon visade bilder på kaschmirgetter från en resa till Mongoliet, andra skickade runt sina nyinköpta stickböcker och jag fick känna på massor av olika garnkvalite’er. Den mest annorlunda var den med inspunnen koppartråd – stickor 1,25 tror jag det var!

3 reaktioner på ”På Halmstads Stadsbibliotek

  1. Fin bild på biblioteket och inspirerande bild på ”kanigern”. Hur många timmar har du på ditt dygn? Hinner ju med jättemycket. sticKa o sy galet många klänningar 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s