Nytt projekt igen? Nejdå! Eller?

image

Det är tur att hyllan (hyllorna) för pågående arbeten är rymlig … Har väl lyckats hålla någorlunda jämna steg med att göra färdigt och påbörja nya saker ett tag, men … Såg en söt necessär på http://bautawitch.se/ och kom på att jag ju behöver en ny necessär. Det skulle inte behöva ta så lång tid att göra en sådan, modellen verkade lätt att virka. Men det förutsatte förstås att man hade lämpligt garn hemma. Jag prövade det ena efter det andra, enkelt och dubbelt. Inget blev bra. Till slut hittade jag ett gräsligt syntetiskt garn i en låda som faktiskt tycks lämpa sig  bra för ändamålet. Men det var inte helt lätt att jobba med, delar sig ibland så man får dra upp och göra om. Så var det med det snabbgjorda projektet … Så här långt har jag kommit. Man började i botten som ska virkas ihop sedan.

2 reaktioner på ”Nytt projekt igen? Nejdå! Eller?

  1. Man ska aldrig sluta med att påbörja nya projekt! Har just nu släpat hem en kardmaskin för att starta upp höstens spinneri av ett jättefint garn med silkeinslag…ska bara beställa silket först…! Hm. Kul med nytt bloggtips. Vilka bloggar läser du mer? Kan bidra med http://stickapalandet.blogspot.se där stickning, virkning och sömnad blandas med får och höns.

    Gilla

    • Vad roligt det låter – att spinna sitt eget garn, med silke i dessutom! Lustigt att du skriver om det just nu, för när jag var hos bonden idag för att köpa hö och halm till kaninerna höll sonen där på att klippa sina får och jag fick lite ull med mig hem. Tyvärr kunde de inte säga vad det var för ull, någon sorts korsning … Den såg ganska kompakt ut i botten och ganska krusig längre ut, svartbrun till färgen. Vet inte vad jag ska göra med den eller när det i så fall ska ske, men blev glad när jag fick ullen. Lite ska grannen få till att skrämma rådjuren med 🙂 Nu ska jag kolla ditt bloggtips. Har sett att andra bloggare lägger ut listor på vilka de följer, men så långt har jag inte kommit än

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s