Mitt mönsterarkiv (My pattern archive)

Jag hade turen att hitta detta arkivskåp på Byring och bråte (Amnestys secondhand-butik)  i fjol, gav nog inte mer än en femtio-lapp för det. Hängmapparna som inte tycks vara använda följde med. Det får plats i dotterns garderob. Hon har flyttat hemifrån, men inte nallarna …image image

I was fortunate to find this file cabinet in a seconhand shop last year. The hanging folders, which do not appear to be used, came with. It fits in our daughter’s wardrobe. She has moved away from home, but the teddy bears still stay with us …

I de blå mapparna sparar jag mönster till sådant jag sytt+små bitar av tygerna jag använt så hittar jag lätt det jag söker.

imageIn the blue folders I save patterns to things I’ ve sewed + small pieces of fabrics I´ve used so I easily find what I seek.

Spegeln som sitter på utsidan av garderoben fanns redan när jag tog över rummet.image

The mirror on the outside of the closet already existed when I took over the room.

2 reaktioner på ”Mitt mönsterarkiv (My pattern archive)

  1. Men hej Sam och Bamselina!;)
    Imponerande att du börjat skriva på engelska. Jag tycker att även det fina trådrulleskåpet förtjänar att nämnas i ord. Längre fram tycker jag att du ska visa ditt vackra syskrin också:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s