Sommarklänning

Idag blev klänningen i Tilda-tyget färdig. Det blev fickor på den här klänningen också, märkte att jag hade nytta av fickorna på den röd-vita klännningen jag sytt tidigare. Lättare att hålla ordning på nycklarna! : )

Jag gillar verkligen den här modellen så jag ska spara mönstret i mitt ”arkiv”.image

Today I finished the dress in the Tilda-fabric. I made pockets on this dress too. I noticed that I had the advantage of the pockets I made on the red and white dress I made earlier. Easier to keep track of the keys! 🙂

I really like the model so I´ll save the pattern in my archives.

4 reaktioner på ”Sommarklänning

  1. ahaa här fick jag svar på vad det är för mönster – tycker det är så fint. Har funderat länge på att kanske börja sy igen för jag tycker inte att jag hittar några kläder i butikerna i de färger jag vill ha dem. Det är mest brunt, violett och murrigt grönt som jag inte gillar.

    apropå knapphålet – javisst har jag sytt knutar runt hålet – även på avigan 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s