Sydda mördarsniglar

2013-05-10 15.25.19Nu har det både åskat och regnat här flera dagar, så de små äckliga mördarsniglarna har börjat krypa fram igen. Jag mötte en i trappan (utomhus, alltså) i morse. Det är inga roliga djur. Vår granne blir synnerligen orolig för vad de kan ställa till med i hans fina trädgård. Så när han fyllde 60 i våras sydde jag dessa två monstersniglar till honom, la dem på en sten i hans trädgård. Det är nog något av det fulaste jag har gjort, sydde dem av strumpbyxben fyllda med tidningspapper. Tänderna gjorde jag av cernitlera.

2 reaktioner på ”Sydda mördarsniglar

  1. Pingback: Virka en mördarsnigel – och 4 andra galna idéer! | Land

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s