Klänning

I morse klippte jag till delar till en klänning av det här tyget.image

Det är nog första gången i mitt liv jag gör två plagg på raken efter samma mönster.
imageFör några veckor sedan sydde jag den här klänningen och har redan använt den mycket, trivs så bra i den. Så nu har jag använt samma mönster igen. Båda tygerna  är av 100 % bomull, men skrynklar inte så mycket för det är bra kvalitet. Egentligen köper väl de flesta dessa tyger mest till quilting och lapptekniksarbete, men jag gillar att sy denna typ av klänning i dem – finns så många fina småmönstrade.

6 reaktioner på ”Klänning

  • Roligt att du också tycker om den! Mönstret kommer från Svenska mönster, klänning Sandy i stl. 34-44 i samma påse. Finns flera olika modellvariationer, ska nog själv testa en framknäppt någon gång, men känns kanske lite ”osäkert” med knappar hela vägen fram …

   Gilla

 1. Hej !!!
  Den söta rödmönstrade klänningen, är det Svenskt mönster !!! Sandy ???
  Har köpt mönstret i dag, vill sy en sommarklänning, lite retrostil. Köpt ett retropåslakan. Så skönt att sy i o underbara mönster på tygerna.
  Är modellen lång i livet ???
  Mvh Kerstin

  Gilla

  • Ja, det är Sandy från Svenska mönster – min absoluta favoritmodell! Jag upplever inte klänningslivet som långt. På mig slutar det ungefär 1 cm nedanför naveln.
   Önskar dig en Skön klänningssommar! Vänliga hälsningar Ewa

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s