Idas torp

Äntligen har jag fått se Idas torp. Vår yngsta dotter blev torpägare förra året och det var tänkt att vi skulle fira hennes 30-årsdag på torpet i höstas men Uffe och jag blev sjuka så resan fick ställas in. Nu i påsk blev resan av och så roligt det var att få se allt. Vi sov i stora huset men det finns två små hus till som man kan bo i – i alla fall sommartid. Och så finns ett härbre som kallas för verkstaden och ett utedass. En av dagarna hjälptes vi åt att inventera det innehållsrika redskapsförrådet. Det fanns spadar och skyfflar, räfsor och krattor, spett, lie, en brödspade, slägga … ja, ni ser själva på bilden att det fanns en hel del att upptäcka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s