Levande snöbollar

I söndags åkte vi till Trönningesstranden och njöt av ett underbart väder.

Fendi sprang med långlina så öronen flaxade.

Idag har vi fått snö,mycket snö med västkustmått mätt. Vi trotsade vädret och gav oss ut på promenad med Fendis promenadkompisar Zita och Smilla. Snön klabbade på på små hundtassar så Smilla orkade inte hela vägen – inte undra på, ni ser ju ju själva: det är ju mer snö än hund.

Det fastnade en hel del snö på Fendi också, men det blev det inte riktigt så illa som för Smilla. Vad jag är glad att jag äntligen hittat en overall med långa ben!

Nu tar Fendi igen sig på sin snuffelmatta med ett tuggben inom räckhåll medan jag planerar för helgens sy-lan.

Jag har ännu inte bestämt till 100 procent vilka projekt jag ska ta med. En klänning blir det säkert, men i vilken modell? Jag har länge funderat på att sy en klänning av kasserade skjortor, inspirerad av den här ur Katarina Brieditis och Katarina Evans häfte Ändra. Eller så blir det något av det som blev över när jag sydde den här:

Eller kanske en kombo av det som blev över när jag sydde hundtassavtrycksklänningen (tyget till höger) och det blommiga tyget som ligger i skåpet och väntar på att få bli uppsytt.

Möjligen behöver jag skotta lite snö innan jag planerar vidare, men då tror jag Fendi får stanna inne. Det tar sån tid att tina alla snöbollar runt tassarna :).

2 reaktioner på ”Levande snöbollar

  1. Jag möter så många snö-lyckliga hundar varje dag på väg till jobbet, men det där med tassarna ser jobbigt ut!
    Mysiga beslut. Spännande med skjortorna, de röda tygerna är ju lockande…

    Gilla

Lämna en kommentar