Juldagen 2020

I början på december fick först jag och sedan Uffe Covid-19. Vi hade tur, fick en mildare variant och kunde börja jobba igen innan jul, men jag var rejält trött ända fram till ungefär två dagar innan julafton. Ja,  det blev ju jul i år med –  och vilket fint väder vi hade på juldagen! Vi åkte ner till stranden där mor bjöd på glögg.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20201225_123618.jpg

Mor hade på sig baskern som jag stickat åt henne i födelsedagspresent. En röd knopp var önskemålet, och det fanns garn kvar sedan jag stickade fingervantar häromåret så det var lätt ordnat. Det röda anas även i nederkanten som jag stickat med ömsom tre grå aviga varv, ömsom tre röda räta varv.

Nu låste sig min dator så jag fick fortsätta skriva inlägget på mobilen. Det är omständigare och det går inte att få med de bilder jag tagit med min systemkamera … Hmpf! Jag tror jag får dela upp inlägget i två delar. Del två kommer alltså nästa år … 2020 är ju alldeles snart till ända.

Gott bättre 2021!

Ewa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s