Kerstinkofta

Kerstinkoftan är klar.


Såå nöjd med att jag äntligen fått till en kofta av det här garnet! Det här koftprojektet blev en riktig följetong. Det började med att min älskade mörkblå kofta med flätor började bli sliten. Jag tänkte att jag skulle börja sticka på en ersättare i god tid (detta var för sex år sedan), men trots flera försök fick jag inte riktigt till det. Jag köpte annat garn och stickade faktiskt mig en blå kofta för några år sedan(dock inte riktigt mörkblå, och utan flätor men med tulpaner). Det första garnet hamnade längst in i mitt garn- och tygskåp, men det skavde lite att jag inte fått till någon kofta av det …

Garn: Rowan cotton wool, färg French navy

Modell: Kerstin av Linnea Öhman. Du hittar mönstret på Ravelry.

Mission completed!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s