Nyfiken på en bok …

Är du också nyfiken på nya böcker? Själv tar jag alltid en extra titt i hyllan med hobby- och handarbetsböcker när jag är i bokhandeln och senast hittade jag den här:

en bok full av roliga, virkade djur som fungerar som bokmärken som jag inte kunde motstå. Förutom djuren på framsidan av boken finns beskrivning till bland annat Dagmar drake, Einar enhörning, en charmig flamingo och en helt galen Hannibal hare, totalt 17 djur.

Så fort jag kom hem letade jag upp garn och virknål för att själv pröva. Instruktionerna med många foton var tydliga och lätta att förstå. Den första jag virkade var geckoödlan här. Den passar utmärkt i en pocketbok.

Så här ser den lille gynnaren ut när den ligger utanför boken:

en något tillplattad geckoödla, påminner lite om den i deckarserien ”Mord i paradiset” tycker jag. Minns inte vad den heter, Humphrey kanske?

Skulle du själv vilja virka en gecko, men inte köpa boken med alla djuren hittar du beskrivningen här.

2 reaktioner på ”Nyfiken på en bok …

    • Jag har tyvärr inte riktigt kommit in i den än, håller på med en annan samtidigt så det är kanske därför. Så jag använder själv flera bokmärken på samma gång ☺

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s