Knapparna trillade av!

Förra gången jag skrev här talade jag om hur nöjd jag var med min nya klänning, speciellt belåten var jag med valet av knappar. Tyvärr trillade de av i första tvätten! Knapparna bestod ursprungligen av en plastdel och en metalldel som var hoplimmade, men som delade på sig i tvätten. Det var en sorglig syn när klänningen kom ur tvättmaskinen och bara underdelarna i metall satt kvar på känningen. De fina mörkblå-och-vitglittriga ovandelarna låg kvar i tvättrumman. Jag kom mig inte för att fotografera eländet.

Jag tog med mig knappresterna och klänningen till affären där jag köpt knapparna, var både ilsken och besviken då jag faktiskt frågat om de gick att tvätta i maskin och fått till svar att det skulle de väl. Och det tycker jag man kan förvänta sig när priset var elva kronor per knapp! I affären var de tillmötesgående, sprättade loss knapparna för att kunna reklamera dem till sin leverantör, och så fick jag välja nya knappar och fick tillbaka mellanskillnaden i pengar. Som tur var hittade jag knappar som kändes ok, och i rätt storlek. Knapphålen fanns ju redan så urvalet blev ju begränsat. Klänningen fick bli fotograferad på galge den här gången, ser inte lika bra ut som på en människokropp men så får det bli.

För tillfället är mitt bloggande begränsat av jag inte har någon egen dator. Datorn har också pajat … Jag ska besöka datordoktorn i veckan och sedan hoppas jag kunna återkomma med nya friska tag.

 

2 reaktioner på ”Knapparna trillade av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s