Var ska jag sova?

Den här lilla sötnosen har varit på besök hos oss i helgen. Husse och matte fick nybäddade sängar, men jag hade inte tänkt på Rufus. Ida, Rufus matte, scannade av mitt materialförråd och svängde snabbt ihop en hundbädd av lite resttyger och vadd.

Hon sydde som ett rör med vadd i. Det syddes ihop till en rektangulär form med raksömmar tvärs över röret där det skulle bli hörn. En vändsydd botten syddes på. Som pricken över i: en mjuk och fluffig kudde med ett R på. Undertill har Ida limmat små prickar med limpistol för att bädden inte ska glida omkring.

Klart godkänd, matte!

3 reaktioner på ”Var ska jag sova?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s