Virkad fredsduva

img_6183-3Det är FN-dagen idag

img_6190-3

Jag har utgått från min beskrivning till virkad påsk-kyckling men virkat ett ökningsvarv till så att kroppen blev lite större. Vingar och stjärt har jag virkat separat och sytt fast. Näbben är en pytteliten bit från min mans kasserade plånbok :). Är du intresserad av närmare beskrivning av hur jag virkade vingarna och stjärt får du höra av dig så gör jag en beskrivning.

2016-11-13: beskrivning hittar du här

5 reaktioner på ”Virkad fredsduva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s