Tomtesäckar i fönstret

ttIMG_4171

Har ni lagt märke till att det sällan går att göra något bara lite snabbt och enkelt så där när man tycker att man har mycket på sin att-göra-lista? Idag skulle jag ”bara” ställa ut de blommor och enar jag köpte igår i våra fönster. Då upptäckte jag att jag köpt för stora enar. De fick inte plats i de ytterkrukor jag sytt tidigare. Jag rafsade runt i duk- och gardinlådan och lyckades hitta två andra som passade hyffsat, men då saknades det ju två. Ytterligare röj , nu i tygskåpet, och hittade till slut ett linneörngott som precis räckte till två ”krukor”. Men tyget var inte lika stadigt som i de andra så de säckade ihop. Då fick alla fyra bli tomtesäckar med hjälp av lite grovt hamapsnöre. Och nu är jag riktig nöjd. Tror  faktiskt jag ska låta dem vara som de är nu, inga sidenrosetter eller så. Just plain and simple på Ernst-manér, eller vad tycker du?

IMG_4176

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s