Nu är det dags för tävling

Hemslöjden har nyligen gett ut boken ”Sticka – detaljer som gör skillnad” skriven av Ulla Engquist. Den boken skulle jag köpt direkt så hade jag haft mindre bekymmer med hundkoftan jag stickat. Det finns hur många handfasta tips som helst, om olika typer av kantmaskor, uppläggningar, hur man enkelt håller reda på antal varv man stickat, hur man syr ihop stickat snyggt och enkelt … Det här blir min kvällslektyr ett tag framöver! Du kan läsa mer om boken här.

Jag har köpt ett ex. för att ha som vinst i min jubileumstävling. Jag vill på något sätt fira att jag bloggat i två år nu i juli. I fjolårets tävling var en av vinsterna ”When bad things happens  to good knitters”.  Jag skulle nog vilja påstå att det här är en liknande bok, fast på svenska. Hurra! För ”When bad things … ” i all ära, men när jag kört fast och är på lite (?) dåligt humör är jag inte alltid på humör att läsa goda stickråd på engelska …

Vinner du inte boken har du chans att vinna ett tröstpris – ett måttband i sött fodral som jag virkat själv efter idé jag fått i bloggen Tålamodspåsen. Det finns tre tröstpriser.

IMG_3219 (2)

Vad du behöver göra för att ha chans att vinna är att svara på följande frågor och maila mig svaren senast 31 juli 2015.

***************************************************************************************************

1. Vad är det här (som jag skrivit om nyligen)?

IMG_3106

2. Vad handlade mitt första inlägg 2015 om? (du behöver inte skriva om allt, ge något exempel)

3. Var kan man se Zipper park?

4. Utslagsfråga:

Vilket är det mest udda du kan komma på att brodera på?

 

Du har väl sett att det finns en sökfunktion här i bloggen 😉 …

*************************************************************************************************

Maila svaren till: ewasve6230@gmail.com, uppge ditt namn och din adress så jag kan skicka ev. vinst till dig.

Det roligaste eller mest originella svaret på utslagsfrågan utses av mig.

Dubbla dina vinstchanser genom att länka till min blogg från din blogg. Skriv i så fall i tävlingsmailet att du gjort det!

Vinnarna meddelas via mail och tillkännages här i bloggen senast 7 augusti 2015.

Lycka till!

Ewa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s