Gammal duk bli ny börs

En kollega hade städat lite hemma och lämnade en kasse till mig med lite blandat innehåll. ´”Använd det du kan och vill” sa han. Sagt och gjort. Första saken som kom till användning var en gardin. Den blev duk på bordet i arbetslagsrummet. Mönstret matchade väggfärgen perfekt. Den andra saken i kassen jag hade användning för var IMG_1918en duk. Säkert en mycket älskad och använd duk – några av broderierna har blivit lite slitna. Men bara några. Jag klippte ut en fin blomma och sydde fast den på en bit av svågerns kasserade jeans och voilá –IMG_1924 IMG_1923en väldigt lättsydd börs. Tanken är att detta ska vara inspiration för min elever när de ska arbeta med applikationer. Lägg märke till att jag matchat schatteringarna i broderiet med maskinbroderitråden:IMG_1934Den här blomman skulle nog bli fin på en väska eller kudde:IMG_1920

 

En reaktion på ”Gammal duk bli ny börs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s