Det blev orange

IMG_1825dragkedja på mitt datorfodral som jag skrev om häromveckan. Dragkedjan var så lång att den nådde runt hörnen på fodralet. Det är bra, för då blir det mycket lättare att stoppa i och ta ut laptopen.

Jag sydde fast dragkedjan förstIMG_1809IMG_1810När jag sedan hade sytt ihop fodralet och vänt det ut och in såg det väldigt noppigt ut IMG_1811

så jag rakade det med min Noppabort.IMG_1814

Jag har inte riktigt bestämt mig, men jag tror faktiskt att fodralet är klart nu. Från början var ju tanken att dekorera det med bl.a. pärlor, men nu tycker jag om den avskalade stilen där färgen på dragkedjan är det som tillför något extra. Kanske, kanske att några små får får beta nere i ena hörnetIMG_1815IMG_1817De här små raringarna fanns i min knappsamling. Visst är de söta? Men risken är nog ganska stor att de tappar sina små dinglande ben när jag börjar använda fodralet. Det är förmodligen inte det optimala användningsområdet för de här knapparna.

4 reaktioner på ”Det blev orange

  • Ja, det blev inte så tokigt. Jag brukar ju inte välja orange annars. Idag pratade en kollega om att man förr kallade orange för brandgult. Det var länge sedan jag hörde någon använda det ordet.

   Gilla

 1. Vilket bra återbruk! Jag tänker mig att pärlor och knappar är fint men riskerar att slitas av om man ska ha datorn upp och ner ur väskan. Jag tycker det blev jättefint med orange dragkedjan!

  Gilla

  • Jag har bestämt mig för att inte sy fast några dekorationer, just med tanke på det du skriver – de kommer förmodligen att slitas av ganska snart. Den orange dragkedjan får vara det som piggar upp.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s