Små lådor

 

kan göra stor nytta. Tidigare i sommar fick jag för mig att jag skulle sortera bland mina sybehör. Först tog jag fram allt som skulle sorteras …IMG_1506och så här såg det ut då. Jag ångrade nästan att jag gått ut så hårt.  Men skulle vi kunna använda uterummet som något annat än förvaringsrum för mina syattiraljer var det bara att bita i det sura äpplet och fortsätta omorganiseringen. På Rusta hittade jag dessa smarta små lådor2014-08-16 18.27.0716 små boxar med lock som stoppas i en kassett. Varje box är 6 x 7,5 cm och 4 cm hög. Hela kassetten är ungefär 22 x28 x9 cm. Det fick plats 6 kassetter i ett fack i mitt ”syskåp”.2014-08-16 18.34.34

Där har jag nu alla mina knappar, pärlor, band och olika sorters nålar.

2014-08-16 18.43.23När det blivit så fint i ett fack fick jag lust att plocka i ordning i de andra facken också. Det kändes bra när det var klart. Nu tror jag inte jag får sådan städlust på ett bra tag ;).

4 reaktioner på ”Små lådor

    • Vad roligt att beskrivningen kommer till användning! Jag har själv – som du kanske sett – fyra stickförkläden, men eftersom jag periodvis påbörjar fler stickprojekt än jag avslutar kommer jag snart behöver ännu flera … 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s