Tröja till datorn

Idag var det första dagen på jobbet efter sommarledigheten. Då inträffar det klassiska: jag kommer inte på lösenordet till datorn. Jag hade faktiskt skrivit upp det, men det fungerar inte. Jag hade tänkt vara lite ambitiös ikväll och förbereda lite inför morgondagen, men när jag inte kommer åt uppgifterna jag behöver så går det inte. Så jag började fundera lite på ett återbruksprojekt jag tänkt genomföra eftersom det är återbruk som gäller i Sew for a change i augusti. För flera år sedan råkade jag tvätta yngsta dotterns tröja i lite för varmt vatten så den filtade ihop sig till ett oskönt och för litet pansar. IMG_1793 Nu tänker jag sy ett laptopfodral av tröjan. När Ida (dottern) var hemma i somras rensade och sorterade hon bland sina grejor.  Sådant som hon inte längre ville ha men trodde jag kunde ha användning för fick jag, bland annat en hårsnodd med pärlor som matchar tröjan.IMG_1795Nu funderar jag på vilken dragkedja jag ska ta. Dragkedjorna är oanvända, men fanns hemma. Utmaningen är att sy fodralet bara av sådant jag har hemma och av så mycket återbrukat material som möjligt. Den orange dragkedjan har nog faktiskt förekommit på bild här tidigare. Då funderade jag på att ha den till en klänning. Svart eller orange – ge mig gärna ett smakråd!

En reaktion på ”Tröja till datorn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s