Har jag valt fel?

IMG_1302

 

Nu är det inte hur jag röstade i EU-valet som jag står och grunnar på här, utan om jag valt att sticka fel koft-modell. Efter att ha bytt till tunnare stickor blir storleken den som är angiven i beskrivningen. Men när jag håller stickningen runt mig ser man ju att den här koftan kommer att bli rymlig. När jag tänker efter är det så Birgitta Forslund beskriver modellen i boken ”Älskade kofta”: praktiskt följsam och rymlig. Att jag inte reagerade på det när jag först läste det. Jag ska ju sticka en ersättare för min älsklingskofta och den är förvisso följsam men definitivt inte rymlig.

Jag har beundrat koftan Keynote hos flera stickbloggare, bl.a. hos Medea, har faktiskt lagt till den som favorit på Ravelry och nu överväger jag att sticka den istället. Enligt mina beräkningar ska garnet räcka. Man kan ju hoppas att det stämmer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s