Bättre än en fågel i handen …

 

2014-04-06 19.09.07För en vecka sedan fick jag ju för mig att jag skulle virka en påsk-kyckling.  Det var riktigt roligt, så det blev flera … och ännu flera … Nu har jag virkat en uppsättning till vardera dotters rum.

image

Ida får turkos och limegröna kycklingar – eller är de  kiwigröna? Här ser man förresten hur toalettbordet blev med ”kläder på”, det som jag skrev om strax innan jul. Någon ny spegel har jag inte köpt, utan hängt upp mormors gamla. Nu saknas bara en schysst belysning – så att man verkligen vet hur man ser ut när man fiffat sig.image

image

På Mys rum är kycklingarna gula, orange och rosa. Vasen som riset står i köpte jag på en loppis i fjol för sisådär 40 kronor. När jag vände upp och ner på den stod det att den var gjord av någon som heter Ewa – precis som jag! Lustigt! Den fina rakubrända asken har My gjort.

Samtidigt som jag virkade den första kycklingen gjorde jag en beskrivning. Den hittar du om du klickar på ”beskrivningar” här ovanför!

image

 

En reaktion på ”Bättre än en fågel i handen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s