Pippi på påsk-kycklingar

image
Jag har virkat påsk-kycklingar de senaste två veckorna. (Det kan du läsa om här och här.) Den här får bli den sista. Jag var bara tvungen att testa hur det blev med grovt garn. Den här kycklingen har fått virkade fötter och näbb. Den är ju stor och ska kunna stå på egna ben ;). Jag har använt Lovikka-garn och virkat med virknål nr 6. De små som jag virkat tidigare är virkade med virknål 2,5 och bomullsgarn i passande grovlek.

Visst blev det avsevärd skillnad i storlek!

Glad påsk!

 Ewa

 

4 reaktioner på ”Pippi på påsk-kycklingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s