Det blev inget rosa

Min rest-tygsklänning är klar …

IMG_0873

Jag uteslöt de rosa kilarna som skulle varit  i sidorna. Färgkombinationen blev inte så bra som jag hoppats, men största anledningen till att jag valde bort kilarna är att något hände när jag sydde fast dem. De föll inte snyggt utan stod bokstavligen rakt ut. Det var lite förvånande.  Jag har ju använt mönstret förut utan problem. Och jag använde overlock-maskinen förra gången också – utan att det drog sig, och utan att jag behövde ändra differentialmatningen. Nu har jag blivit riktigt duktig på att sprätta overlocksömmar …

IMG_0868

Slutresultatet är bra, tycker jag, sett både framifrån och bakifrån. Det var ju lite av en utmaning att få ihop en snygg klänning av det som blivit över från andra klädsömnadsprojekt. Nu börjar jag längta efter våren – och velouren är slut – så nästa klädsömnadsprojekt blir något lite svalare. Det finns några småblommiga bomullstyger i skåpet …

2 reaktioner på ”Det blev inget rosa

  1. Det blev ju riktigt snyggt! Jag blev lite skeptisk, när jag såg de olika färgerna utlagda, men bra resultat. En kommentar från en god vän”Hur hinner hon??????”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s