Nu är det klippt!

image

Igår, lördag,  trodde jag att jag skulle gå på restaurang med syföreningen jag är med i, för att fira 30-års(!)jublieum. Men, men , men …  Jag hade skrivit in ett datum i min Filofax och ett annat i kalendern i iPaden.  Så i fredagskväll ringde väninnnorna från restaurangen och undrade var jag var. Då hade maken och jag just ätit en stabil måltid och druckit ett glas rött till, så det var inte fråga om någon akututryckning till stan. Så kan det gå. Nåväl, det innebar att jag igårkväll istället hade tid över att pröva att lägga ut mönsterdelarna till ännu en klänning på tyg som blivit över från tidigare projekt. Det räckte inte riktigt … Som du ser på bilden fick jag ta till ytterligare en rest – kanske bekant om du följer min blogg. Det är det som blev över när jag sydde den rosa klänningen med lös polo. Rosa och rött – ska bli spännande att se hur det ter sig tillsammans i den färdiga klänningen. Vad tror du?

Men nu är det dammsugning som gäller. Hemskt vad velourtyg flockar när man klipper i det!

6 reaktioner på ”Nu är det klippt!

    • Rosa kan ju hotta upp det hela lite. Det bara är kilarna i sidorna som är rosa, så jag tänker att det kan bli en spännande effekt när man svänger lite med kjolen … 😉

      Gilla

    • Välkommen till min blogg! Roligt att du hittat hit! Jag hoppas kunna sy klänningen i veckan, foto kommer! Jag gillar själv modellen mycket. När jag hade småbarn sydde jag också mest till dem. Det var roligt att sy så smått och nu när det finns så många, fina barntyger måste det vara ännu roligare.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s