Dax för provning …

IMG_0969[1]igen. Den här koftan har jag skrivit om tidigare (se här). Jag har lovat kära mor att den ska vara klar senast på Mors dag. Det blir ingen överraskning precis, för hon har fått prova flera gånger redan och nu är det alltså dags igen. Jag är lite osäker på om jag lagt upp lagom många maskor under ärmarna. Jag har nystat upp extra garn på ”fiskarna” som hänger på stickorna och låter det gå med i ytterska maskan på båda knäppkanterna, dels för att kanterna inte ska töja sig så lätt, dels för att göra dem mer hållbara – garnet, Kid Silk, är väldigt tunt.

3 reaktioner på ”Dax för provning …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s