Julgardinerna hade visst krympt i tvätten

IMG_0713IMG_071510 cm fick jag lägga ner! Då är man glad att man inte klippte av gardinerna när man köpt dem, utan lade breda dubbelvikta fållar så det fanns tyg att lägga ner. Jag hade redan strukit en gardin och hängt upp den när jag upptäckte att den var för kort och jag ville inte ta ner den så …IMG_0718jag gjorde som jag minns att min vän Berit gjorde – släpade fram strykbräda, strykjärn och symaskin till fönstret istället.

IMG_0721Det går så bra så, bara sladden räcker.

En reaktion på ”Julgardinerna hade visst krympt i tvätten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s