Höststickning

IMG_0657

Ute blåser det, och regnar. Så jag har stannat inomhus, tänt ljus …

2013-11-03 22.47.59

och börjat sticka raggsockar. Men nu är det dags att krypa till kojs, så jag har satt på mina egenhändigt tillverkade ”stopp-svampar” som ska hålla maskorna på plats på strumpstickorna. Jodå, jag vet att stoppsvamp egentligen är något helt annat, något som man kan använda för att laga strumpor, men tyckte det var lite roligat att använda begreppet stoppsvamp även här.

2013-11-03 22.48.45

Jag har gjort dem av cernitlera och rundresår. Idén är tyvärr inte min egen från början, såg den på nätet för några år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s