Sjal med höstglöd

imageimage

Det gör ingenting att det börjar bli kallare, för nu har jag min Leftie-sjal att svepa runt halsen. Eftersom man ökade maskor hela tiden tog varven länge och längre tid, men igår blev den klar. Så nu ska jag ut och njuta av den vackra hösten!

2013-09-29 14.52.15

Så här fint hade vi det i helgen!

7 reaktioner på ”Sjal med höstglöd

 1. Vilken fin sjal! Den kan du verkligen vara nöjd med. Fint på din vackra röda kappa!
  Vilken stilig karl!!! Sprang Du fatt honom på stranden???? Ja, vi har verkligen haft fina härlliga höstdagar. Söndagens e.m. fika kunde ju avnjutas på altanen.

  Gilla

 2. Supersjalen, blev hur fin som helst!!! Och nu vill vi se bild på sjal och kappa ihop. Gnetar på med min men får så länge täta i halsen med en silkessjal med tappade maskor…tror att jag fick garnet av dig faktiskt! Och visst, mannen är stilig han också….:-)

  Gilla

  • Kanske blir det en bild, beror lite på hur jag får till det med fotograferingen. Ibland blir färgerna lite skumma, har en teori om att de blir speciellt skumma inomhus när jag fotar med iPaden, men så bli det inte på jobbet. Fast där har jag lysrörsbelysning med blåvitt ljus.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s