Stickning på balkongen

Vi har haft underbart sensommarväder här så klänningen får ligga på vänt.  När jag kom hem från jobbet satte jag mig istället på balkongen med den här stickningen. imageOBS! Ingen ny, utan ett av UFO: na i skåpet. (Får ju inte låta antalet Unfinnished objects stiga så till den milda grad att de inte ryms i skåpet.) Det ska bli en tunika, har precis fått över alla maskor på en rundsticka och lagt upp maskor till holkärmar:imageVäldigt svårt att få fram ett foto som återger den fina lila färgen rätt. Man kan nästan tro att det är två olika tröjor, men det är samma – bara fotograferad med några timmars mellanrum. Dagsljuset räckte inte riktigt så jag fick tända en lampa när jag skulle ta andra bilden. Färgen i verkligheten ligger närmare den på den nedre bilden. När tunikan en gång är klar hoppas jag kunna ta ett mer rättvisande foto. Garnet kommer från Hedängens Ull och Garn och heter Himle.

Idag kom förresten en ny blogg till världen. Jag har tillsammans med några av mina elever gjort ett första inlägg på: http://slojdpaslottsjordsskolan.wordpress.com/. Titta gärna in!

4 reaktioner på ”Stickning på balkongen

  1. Ja du, ungefär dit stickade jag på samma mönster men i turkosgrönt! Sen fick jag ett antiryck och drog upp alltihop. Varför? Säg det, nu har jag bara en massa nystan…!

    Gilla

  2. Kul att du startat en slöjdblogg med eleverna också. Länken i inlägget fungerar inte eftersom det kommit ett mellanslag mellan ”slottsjordskolan” och ”wordpress”, vore ju bra om du fixar det så man kommer fram direkt:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s