I annat tyg …

men samma modell.

imageJag gillar verkligen den här opretentiösa  typen av klänning – bara att dra över huvudet och vips är man klädd. Halsbandet köpte jag häromdagen.image

Andra strumpor och annat halsband … Detta halsband har jag gjort själv.

Nu när jag har ett fungerande basmönster funderar jag på att ta ett steg till … Har en en klänning från Cos som jag trivs jättebra i. jag skulle vilja försöka göra en liknande med basmönstret som grund.  Dyker det upp en hallonröd trikåklänning med drapering över magen här lite längre fram så har jag lyckats …

3 reaktioner på ”I annat tyg …

    • Tack! Riktigt skönt är det också, med lite tungt fall. Tyvärr kunde inte hon i affären säga vad det var för material. Jag tvättar tygerna i 40 grader innan jag syr av dem numera så de är färdigkrympta innan jag klipper till. Det är inte roligt att lägga ner en massa tid på plagg som bara passar innan första tvätten.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s