En av sommarens höjdpunkter …

är Hantverksmässan i Båstad sista helgeni juli. Jag var där idag tillsammans med min man. Som vanligt fanns det mycket att titta på och inspireras av – och som vanligt tittade jag inte bara utan handlade också en del: Vad sägs t.ex. om detta vackra handfärgade silkegarn från Sjöalyckans silke?

IMG_0051

Av en härva på 100 gram kan det bli en spetsstickad sjal, se exempelvis http://www.ravelry.com/patterns/library/haruni

  IMG_0064        IMG_0063

Jag blev helt förälskad i den här vadmalsjackan/-kappan av Kaipa Gunilla Ericsson.  Visst är det glädjande att dessa flamskvävda nypon återanvänds och kan beundras igen. Det blir riktigt fint att vända ryggen till när man bär ett sådant här plagg!   Du kan läsa om Gunillas designfilosofi  på www.kaipa.se.

En reaktion på ”En av sommarens höjdpunkter …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s