Nu har jag börjat …

IMG_0040

blogga – och brodera ”familjekudden” som jag tänkt på länge, länge. Inspirerad av gamla märkdukar och med familjemedlemmarnas initialer i hörnen. I döttrarnas hörn har jag broderat djur som jag förknippar med dem. Idag har det varit lite mulet och till och med lite regn här så jag har suttit i uterummet och broderat en stor del av dagen.

Tanken med den här bloggen är att genom att visa mina ”projekt” – stora som små – hoppas jag inspirera dig till eget skapande. Välkommen tillbaka!

En reaktion på ”Nu har jag börjat …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s